PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
nr 1
Czasopismo
Postępy Techniki Przetwórstwa Spożywczego
Wydawca
Wyższa Szkoła Menadżerska
Rocznik
2021
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
nr 1
artykuł:
IT Techniques for the Assessment of Pollutants in Loose Food Raw Materials®
(
Szwedziak Katarzyna
,
Doleżal Petr
,
Podsędek Sebastian
,
Kotysz Dominika
), s. 5--10
artykuł:
Conditions of African Sharptooth Cat Fish De-heading Process®
(
Fatyhov Ûrij A.
,
Diakun Jarosław
,
Skarbek Emilian
,
Domiszewski Zdzisław
), s. 11--16
artykuł:
Selected issues related to veryfication of visualizations of machanical hazards during use of machines for meat – band saw machine, circular machine and skinning machine®
(
Filipek Dariusz
), s. 17--21
artykuł:
Choices and Preferences of Young Women on Plant-Based Beverages®
(
Cichońska Patrycja
,
Ziarno Małgorzata
), s. 22--28
artykuł:
Effect of the Addition of Inulin on the Quality of Poultry Burgers®
(
Burdzy Sylwia
,
Augustyńska-Prejsnar Anna
,
Sokołowicz Zofia
), s. 29--34
artykuł:
Characteristics of the Properties of Cane Sugar and the Assessment of its Availability on the Local Market of Warsaw®
(
Salamon Agnieszka
,
Piecyk Małgorzata
,
Napiórkowski Marek
,
Kowalska Hanna
), s. 35--41
artykuł:
Analysis of 5-hydroxymethylfurfural (HMF) content in conched chocolat e milk masses and selected raw mat erials used for their production®
(
Urbańska Bogumiłą
,
Kowalska Jolanta
), s. 42--49
artykuł:
Effect of lactic acid concentration on the quality of marinat ed broiler breast Fillets®
(
Wilk Aleksandra
,
Sokołowicz Zofia
,
Augustyńska-Prejsnar Anna
), s. 50--55
artykuł:
Assessment of the Lacticaseibacillus rhamnosus Lock 900 strain for the production of probiotic beetroot juice®
(
Sionek Barbara
), s. 56--62
artykuł:
Comparison of the content of selected bioactive compounds in infusions of different teas®
(
Waszkiewicz-Robak Bożena
), s. 63--71
artykuł:
The influence of technological factors on the content and composition of saccharides in lactose-free milk preserved by UHT method®
(
Baniewska Magdalena
,
Bednarski Włodzimierz
,
Szymańska Karolina
,
Śliwiński Mariusz
), s. 72--78
artykuł:
The role of selected plant products in the prevention of cadmium-induced toxicity®
(
Sitek Agnieszka
), s. 79--94
artykuł:
Transformations taking place in the dairy sector in Poland in the years 1995–2020®
(
Wiza Paulina Luiza
), s. 95--105
artykuł:
Food enriched with dietary supplements®
(
Szwedziak Katarzyna
,
Šustova Kvêtoslava
,
Doleżal Petr
,
Kotysz Dominika
,
Podsędek Sebastian
,
Ozimek Barbara
), s. 106--111
artykuł:
The nutritional and health value of fruit, vegetable and fruit-vegetable juices®
(
Frąckiewicz Joanna
), s. 112--119
artykuł:
Flocculation Process of Yeast Brewers®
(
Kucharczyk Krzysztof
,
Tuszyński Tadeusz
,
Żyła Krzysztof
), s. 120--123
artykuł:
Application of the oak wood chips in brewing®
(
Bajerski Mateusz
,
Klimczak Krystian
,
Cioch-Skoneczny Monika
), s. 124--129
artykuł:
Nutritional value of edible insects in relation to consumer acceptance®
(
Ignaczak Anna
,
Kowalska Hanna
), s. 130--140
artykuł:
Stevia rebaudiana Bertoni – health benefits and technology applications in food production. A review®
(
Pielak Marlena
,
Czarniecka-Skubina Ewa
), s. 141--155
artykuł:
Wytłoki owocowe – charakterystyka i możliwości zagospodarowania®
(
Kawecka Ludwika
,
Galus Sabina
), s. 156--167
artykuł:
The use of the artificial digestive tract model in nutritional sciences®
(
Królikowski Tomasz
), s. 168--174
artykuł:
Microbiological safety of fruit and vegetables at the primary production stage®
(
Polak-Śliwińska Magdalena
), s. 175--185
artykuł:
Sweeteners as sugar substitutes in food industry – conditions of use and consumer safety®
(
Wierzbicka Elżbieta
), s. 186--196
artykuł:
Foreign trade in agri-food products and the domestic resource base®
(
Gruchelski Marek
,
Niemczyk Józef
), s. 197--203
artykuł:
Good manufacturing practice in agricultural retail®
(
Szymańska Małgorzata
), s. 204--208
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.