PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 70, nr 3
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Wydawnictwo SIGMA-NOT
Rocznik
2016
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 70, nr 3
artykuł:
Handel zagraniczny produktami rolno-spożywczymi w 2015 r. Wyniki coraz lepsze
(
Tereszczuk M.
), s. 6--10
artykuł:
Opakowania do żywności z papieru i tektury. Ocena sensoryczna
(
Samsonowska K.
,
Kaszuba A.
,
Kaczmarczyk M.
), s. 16--19
artykuł:
Komunikacja marketingowa przedsiębiorstw. Nieuczciwe praktyki
(
Kuzincow J.
), s. 22--25
artykuł:
Produkcja żywności ilość czy jakość? Cz. II
(
Barłowska J.
,
Florek M.
,
Litwińczuk Z.
), s. 26--29
artykuł:
Hydrokoloidy – substancje stabilizujące żywność. Cz. I. Funkcje, modyfikacje i uwarunkowania prawne
(
Pilarska A. A.
,
Gawałek J.
), s. 36--39
artykuł:
Bakterie Listeria monocytogenes w żywności gotowej do spożycia
(
Kowal K.
), s. 40--42
artykuł:
Chemometria w kontroli jakości produktów spożywczych. Cz. I. Żywność pochodzenia zwierzęcego
(
Efenberger-Szmechtyk M.
,
Nowak A.
,
Kręgiel D.
), s. 44--50
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.