PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 77, nr 2
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Wydawnictwo SIGMA-NOT
Rocznik
2023
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 77, nr 2
artykuł:
Dynamika zmian na rynku detalicznego handlu spożywczego w Polsce
(
Kosior Katarzyna
), s. 2--6
artykuł:
Opakowania aktywne w przemyśle spożywczym. Część 2, Aspekty prawne
(
Trusiński Mikołaj
,
Wojciechowski Paweł
,
Galus Sabina
,
Chądzyńska Magdalena
,
Nowacka Małgorzata
), s. 10--13
artykuł:
Wpływ wybranych procesow technologicznych stosowanych w przetworstwie mleka na przeżywalność bakterii Listeria monocytogenes w wyrobach gotowych
(
Śmigiel Piotr
,
Kowalik Jarosław
,
Bielecka Marika
), s. 14--19
artykuł:
Jogurty jako superfood
(
Brodziak Aneta
,
Wajs Joanna
,
Król Jolanta
,
Czernecki Tomasz
,
Zuba-Ciszewska Maria
), s. 20--26
artykuł:
Listeria monocytogenes jako kryterium bezpieczeństwa żywności
(
Tracz Michał
,
Jackowska-Tracz Agnieszka
), s. 27--30
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.