PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
Vol. 77, nr 1
Czasopismo
Biotechnology and Food Science
Wydawca
Wydawnictwo Politechniki Łódzkiej
Rocznik
2013
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
Vol. 77, nr 1
artykuł:
Contamination of breakfast cereal products by fungi and mycotoxins – a potential risk for consumer’s health
(
Piotrowska M.
), s. 3--10
artykuł:
Effect of nitrogen sources on fermentation process and formation of hydrogen sulfide and ethyl carbamate by wine yeast
(
Nowak A.
,
Koch-Wilk M
,
Pogorzelski E.
,
Czyżowska A
), s. 11--23
artykuł:
Experimental and theoretical investigation of drotaverine binding to bovine serum albumin
(
Gałęcki K
,
Courtade G
,
McFall A.
,
Prieschl Teixeira R.
,
Grgic M.
,
Esteve-Sistere M.
,
Maglemose Westphalen R.
,
Kowalska-Baron A.
), s. 25--36
artykuł:
Ozonation – an alternative decontamination method for raw plant materials
(
Brodowska A. J.
,
Śmigielski K.
), s. 37--43
artykuł:
Naringenin complexes with copper ions: potentiometric studies
(
Brodowska K.
), s. 45--53
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.