PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 76, nr 5
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Wydawnictwo SIGMA-NOT
Rocznik
2022
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 76, nr 5
artykuł:
Handel rolno-spożywczy Polski z Wlk. Brytanią w pierwszym roku po brexicie
(
Ambroziak Łukasz
), s. 4--9
artykuł:
Spirulina – dlaczego określana jest mianem super food?
(
Kępińska-Pacelik Jagoda
,
Biel Wioletta
), s. 10--16
artykuł:
Kombucha – fermentowany napój herbaciany o właściwościach prozdrowotnych
(
Neffe-Skocińska Katarzyna
,
Lalowski Piotr
,
Gocalińska Ewelina
,
Zielińska Dorota
), s. 17--20
artykuł:
Porównanie jakości chlebów bezglutenowych z mieszanek mąki kukurydzianej i mąki z nasion roślin strączkowych
(
Kaszuba Joanna
,
Ptak Justyna
,
Pycia Karolina
), s. 21--26
artykuł:
Spożycie przetworów mięsnych a pobranie azotanu (III) sodu wśród dorosłych Polaków
(
Stoś Katarzyna
,
Wojda Barbara
,
Ołtarzewski Maciej
), s. 27--30
artykuł:
Wpływ dodatku mąk niechlebowych (kasztanowej, migdałowej i owsianej), na jakość pieczywa pszenno-żytniego
(
Kwaśniewska-Karolak Izabella
), s. 31--35
artykuł:
Aktywne i inteligentne materiały opakowaniowe
(
Gajlewicz Izabela
), s. 36--42
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.