PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
No. 117
Czasopismo
Annals of Warsaw University of Life Sciences - SGGW. Forestry and Wood Technology
Wydawca
Wydawnictwo Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
Rocznik
2022
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
No. 117
artykuł:
The study of selected properties of pine wood (Pinus sylvestris L.) subjected to acetylation
(
Gliszczyński Tomasz
,
Antczak Andrzej
), s. 5--13
artykuł:
Classics of Polish Design. Polish avant-garde Bauhaus style furniture from the interwar period
(
Różańska Anna
,
Bodych Karolina
), s. 14--34
artykuł:
The influence of microbiological medium composition on the efficiency of bacterial cellulose synthesis
(
Chlebiej Katarzyna
,
Betlej Izabela
), s. 35--43
artykuł:
The importance of kitchen furniture ergonomics for people with disabilities
(
Biernacka Justyna
,
Niedzieski Krzysztof
,
Beer Piotr
), s. 44--54
artykuł:
Lightweight particleboards - manufacturing modification using a blowing agent from the group of bicarbonates
(
Bednarczyk Dominika
,
Boruszewski Piotr
), s. 55--62
artykuł:
Analysis of quantitative and qualitative extractive components extracted from hornbeam (Carpinus betulus L.) and yakal (Shorea astylosa Foxw.) wood
(
Sierant Dominik
,
Szadkowska Dominka
), s. 63--73
artykuł:
Influence of the glue joint on the speed of propagation of sound waves in wood
(
Banaś Alicja
,
Karwat Zbigniew
), s. 74--81
artykuł:
Giganten-wechsel in Europäische Sägeindustrie
(
Kłosińska Teresa
,
Krzosek Sławomir
), s. 82--88
artykuł:
Influence of thermal modification in nitrogen atmosphere on the gloss of black poplar (Populus nigra L.)
(
Bytner Olga
,
Laskowska Agnieszka
,
Drożdżek Michał
,
Zawadzki Janusz
), s. 89--96
artykuł:
Investigation of round Scots pine wood WC01 class using X-ray computer tomography
(
Zatoń Patrycja
,
Kozakiewicz Paweł
,
Mańkowski Piotr
), s. 97--105
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.