PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 69, nr 2
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Wydawnictwo SIGMA-NOT
Rocznik
2015
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 69, nr 2
artykuł:
Bezpieczeństwo żywności w Polsce w okresie członkostwa w Unii Europejskiej
(
Wierzejska R.
), s. 2--6
artykuł:
Bakteryjne preparaty enzymatyczne w technologii żywności. Cz. 1. Otrzymywanie enzymów
(
Stasiak-Różańska L.
,
Błażejak S.
,
Gientka I.
,
Dmowska A.
), s. 10--12
artykuł:
Dezynfekcja i substancje aktywne. Mycie w systemie CIP
(
Piepiórka-Stepuk J.
,
Mierzejewska S.
), s. 15--20
artykuł:
Znaczenie quorum sensing w tworzeniu biofilmów bakteryjnych
(
Królasik J.
,
Szosland-Fałtyn A.
), s. 24--27
artykuł:
Analiza białek i aminokwasów w środkach spożywczych i suplementach diety
(
Dudkiewicz M.
,
Berłowska J.
,
Kręgiel D.
), s. 28--31
artykuł:
Chromatografia gazowa w wykrywaniu zafałszowań żywności
(
Stój A.
,
Pytka M.
,
Wlazły A.
,
Sosnowska B.
), s. 34--36
artykuł:
Cronobacter sakazakii w żywności – metody wykrywania
(
Nowak A.
,
Ołtuszak-Walczak E.
), s. 38--42
artykuł:
Żywność minimalnie przetworzona o przedłużonej trwałości. Zagrożenia mikrobiologiczne
(
Daczkowska-Kozon E. G.
,
Dłubała A.
), s. 43--45
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.