PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
Vol. 81, nr 1
Czasopismo
Biotechnology and Food Science
Wydawca
Wydawnictwo Politechniki Łódzkiej
Rocznik
2017
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
Vol. 81, nr 1
artykuł:
Antioxidative capacity of birch saps
(
Bilek M.
,
Siembida A.
,
Gostkowski M.
,
Stawarczyk K.
,
Cieślik E.
), s. 3--10
artykuł:
5-hydroxymethylfurfural content in selected gluten- and gluten-free cereal food products
(
Mańkowska D.
,
Majak I.
,
Bartos A.
,
Słowianek M.
,
Łącka A.
,
Leszczyńska J.
), s. 11--21
artykuł:
Extremophilic and modified aminotransferases as a versatile tool for the synthesis of optically pure building blocks for pharmaceutical industry
(
Szmejda K.
,
Florczak T.
,
Jodłowska I.
,
Turkiewicz M.
), s. 23--34
artykuł:
The efficiency of macrophytes for heavy metals removal from water
(
Materac M.
,
Sobiecka E.
), s. 35--40
artykuł:
Laccases – enzymes with an unlimited potential
(
Kaczmarek M. B.
,
Kwiatos N.
,
Szczęsna-Antczak M.
,
Bielecki S.
), s. 41--70
artykuł:
Plant biomass degradation supported by non-enzymatic proteins
(
Madaj R.
,
Kalinowska H.
,
Sobiecka E.
), s. 71--81
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.