PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 75, nr 11
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Wydawnictwo SIGMA-NOT
Rocznik
2021
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 75, nr 11
artykuł:
Spożycie żywności w gospodarstwach domowych w Polsce
(
Kwasek Mariola
), s. 2--7
artykuł:
Badania nad zastosowaniem techniki termowizyjnej do monitorowania jakości mikrobiologicznej wędliny drobiowej
(
Lipińska Edyta
,
Hać-Szymańczuk Elżbieta
,
Piwowarek Kamil
,
Gas Weronika
), s. 8--12
artykuł:
Promieniowanie jonizujące – alternatywna metoda konserwacji żywności
(
Jackowska-Tracz Agnieszka
), s. 14--18
artykuł:
Polifenole w piwie
(
Salamon Agnieszka
), s. 20--24
artykuł:
Możliwości zastosowania konopi włóknistych (Cannabis sativa L. var. sativa) w żywności
(
Pokorski Patryk
,
Hoffmann Monika
), s. 26--30
artykuł:
Innowacje w pakowaniu żywności w gospodarce zrównoważonej
(
Budryn Grażyna
,
Nowak Agnieszka
), s. 32--36
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.