PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 73, nr 11
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Wydawnictwo SIGMA-NOT
Rocznik
2019
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 73, nr 11
artykuł:
Systemy jakości żywności w Unii Europejskiej
(
Kwasek Mariola
), s. 2--6
artykuł:
Zastosowanie promieniowania UVC do dezynfekcji skorup jaj spożywczych
(
Marek Przemysław
), s. 8--10
artykuł:
Nanotechnologia w produkcji żywności - możliwości, zagrożenia, konsument
(
Szymańska Iwona
,
Kupiec Milena
,
Osytek Klaudia
,
Żbikowska Anna
), s. 14--19
artykuł:
Zioła i przyprawy - najczęstsze zagrożenia mikrobiologiczne
(
Maćkiw Elżbieta
,
Kucharek Katarzyna
,
Kowalska Joanna
,
Stasiak Monika
), s. 22--25
artykuł:
Zamienniki cukru. Czy luo han guo stanie się alternatywą dla stewii?
(
Świąder Katarzyna
,
Gajewska Danuta
,
Wegner Karolina
), s. 27--30
artykuł:
Związki bioaktywne w przyprawach i ich rola w dietoterapii
(
Wiśniewska Klaudia
,
Wolańska-Buzalska Diana
,
Wrzosek Małgorzata
), s. 32--35
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.