PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 77, nr 4
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Wydawnictwo SIGMA-NOT
Rocznik
2023
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 77, nr 4
artykuł:
Sektor mięsa czerwonego i drobiowego w Polsce w okresie ostatnich turbulencji rynkowych
(
Mroczek Robert
), s. 3--8
artykuł:
Zastosowanie nasączania próżniowego i systemu pakowania bag in box w technologii połproduktów owocowych na przykładzie kostki jabłkowej w żelu
(
Radziejewska-Kubzdela Elżbieta
,
Kidoń Marcin
,
Biegańska-Marecik Róża
,
Gil Przemysław
,
Czarnecki Grzegorz
), s. 10--14
artykuł:
Zastosowanie technologii sous-vide w przetwórstwie mięsa drobiowego
(
Chwastowska-Siwiecka Iwona
,
Remiszewska Jolanta
), s. 15--23
artykuł:
Wpływ sposobu prażenia kawy na jej cechy sensoryczne
(
Klepacka Joanna Maria
,
Gątarska Anna
), s. 26--29
artykuł:
Wpływ rodzaju techniki obróbki kulinarnej na jakość filetów z karpia (Cyprinus carpio) pokrytych powłoką furcelleranowo-żelatynową
(
Modzelewska-Kapituła Monika
,
Tkacz Katarzyna
,
Mozolewski Wacław
,
Zduńczyk Weronika
,
Malczyk Ewa
,
Szulc Marta
,
Ziomek Agata
), s. 30--34
artykuł:
Dobór opakowań do produktu na przykładzie kiełbas
(
Lenartowicz-Klik Marta
), s. 35--38
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.