PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
nr 1
Czasopismo
Postępy Techniki Przetwórstwa Spożywczego
Wydawca
Wydawnictwo Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
Rocznik
2024
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
nr 1
artykuł:
Potential benefits of insect protein in preventing overweight and obesity
(
Gantner Magdalena
), s. 1--11
artykuł:
Assessment of nutritional knowledge among parents of 6-year-old children: food allergies and intolerances
(
Madej Dawid
), s. 12--20
artykuł:
Analysis of the physicochemical and health-promoting properties of milk thistle seeds oil
(
Makouei Sina
,
Małajowicz Joanna
,
Bryś Joanna
), s. 21--29
artykuł:
Influence of temperature and brewing time on the total polyphenol content in tea
(
Skrodzka Barbara
,
Kolmaga Agnieszka
,
Oszajca Katarzyna
,
Gawron-Skarbek Anna
), s. 30--36
artykuł:
Science and technology partnership: application of computational fluid dynamics to predict the turkey meat protein denaturation process in the context of a healthy diet for children and adolescents
(
Szpicer Arkadiusz
,
Bińkowska Weronika
,
Stelmasiak Adrian
,
Zalewska Magdalena
,
Wojtasik-Kalinowska Iwona
,
Półtorak Andrzej
), s. 37--51
artykuł:
Organic food from the perspective of parents of children with autism spectrum disorders
(
Tarnowska Katarzyna
,
Winkler Renata
,
Gruczyńska-Sękowska Eliza
,
Kowalska Dorota
,
Majewska Ewa
), s. 52--64
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.