PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
Nr 3
Czasopismo
Kierunek Spożywczy
Wydawca
BMP Sp. z o.o.
Rocznik
2024
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
Nr 3
artykuł:
Inwestycja w szczęście.Dobrostan pracowników a wyniki finansowe
(
Majewska Małgorzata
), s. 13-14
artykuł:
Piwo grodziskie dostępne dla wszystkich
(
Ostajewski Marcin
), s. 18-20
artykuł:
Przerwa ferulowa w procesie zacierania
(
Modzelewska Aleksandra
,
Grabowski Maciej
,
Jackowski Mateusz
), s. 24-28
artykuł:
Nowe trendy kontra stare przepisy kiedy prawo zacznie nadążać za trendem NoLo?
(
Siedlecki Dawid
), s. 39-40
artykuł:
Sprzedaż piwa może znowu rosnąć.Największym problemem nie jest wzrost kosztów
(
Brycki Tomasz
), s. 42-44
artykuł:
Ekstrakty CO2 z chmielu czym są i jak powstają?
(
Nowak Mariusz
,
Modzelewska Aleksandra
,
Jackowski Mateusz
), s. 50-54
artykuł:
Niekonwencjonalne surowce przemysłu owocowo-warzywnego
(
Polak Natalia
), s. 56-60
artykuł:
HACCP pierwszy krok w kierunku bezpieczeństwa żywności
(
Kowalczyk Marek
), s. 62-64
artykuł:
Mózg nowoczesnej linii produkcyjnej.Programmable logic controller
(
Jaszczak Leszek
), s. 67-70
artykuł:
Optymalizacja produkcji spożywczej dzięki nowoczesnym strategiom utrzymania ruchu
(
Żabicki Damian
), s. 76-78
artykuł:
Niepewne czasy, pewne zmiany adaptacja branży spożywczej do globalnych wyzwań
(
Mansell-Lewis Briony
), s. 80-81
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.