PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 76, nr 4
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Wydawnictwo SIGMA-NOT
Rocznik
2022
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 76, nr 4
artykuł:
Sektor mięsa czerwonego i drobiowego w Polsce w czasie pandemii koronawirusa COVID-19
(
Mroczek Robert
), s. 3--10
artykuł:
Cyfryzacja przedsiębiorstw przemysłu spożywczego w Polsce – stan obecny i perspektywy
(
Kosior Katarzyna
), s. 12--20
artykuł:
Nowoczesne urządzenie do przechowywania żywności
(
Wróbel-Jędrzejewska Magdalena
,
Polak Elżbieta
), s. 21--28
artykuł:
Charakterystyka pomp próżniowych stosowanych w przemyśle spożywczym
(
Cyklis Piotr
), s. 29--35
artykuł:
Fortyfikacja magnezem napojów funkcjonalych
(
Szymańska Monika
,
Kręgiel Dorota
), s. 36--40
artykuł:
Wpływ pandemii Sars-CoV-2 na postrzeganie idei „Slow Food” przez studentów
(
Gramza-Michałowska Anna
,
Chudziak Dominika
,
Jędrusek-Golińska Anna
,
Kulczyński Bartosz
), s. 41--47
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.