PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 78, nr 5
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Wydawnictwo SIGMA-NOT
Rocznik
2024
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 78, nr 5
artykuł:
Import surowców do przetwórstwa żywności w Polsce
(
Szczepaniak Iwona
), s. 14--18
artykuł:
Burak ćwikłowy – naturalne źródło zdrowia
(
Niemira Julia
,
Galus Sabina
), s. 22--25
artykuł:
Surowce i dodatki do żywności
(
Łusiak Patrycja
,
Sobczak Paweł
), s. 26--29
artykuł:
Pozostałości poprodukcyjne – ważne dodatki prozdrowotne i funkcjonalne do żywności
(
Rolewicz Aleksandra
,
Starek-Wójcicka Agnieszka
,
Sagan Agnieszka
), s. 30--33
artykuł:
ABC wykorzystania biotechnologii w produkcji dodatków do żywności
(
Hać-Szymańczuk Elżbieta
), s. 35--38
artykuł:
Fermentacja mlekowa w przetwarzaniu i utrwalaniu warzyw, owoców i grzybów
(
Jabłońska-Ryś Ewa
,
Siczek Patryk
), s. 40--45
artykuł:
Oleje mikrobiologiczne w przemyśle spożywczym
(
Gientka Iwona
,
Michalska Magdalena Julia
), s. 46--49
artykuł:
Rola opakowania w przedłużaniu trwałości pieczywa
(
Makowska Agnieszka
,
Królak Jakub
), s. 50--55
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.