PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
R. 24, nr 3
Czasopismo
Ekologia i Technika
Wydawca
Bydgoskie Towarzystwo Naukowe
Rocznik
2016
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
R. 24, nr 3
artykuł:
Wpływ rodzaju tłuszczu na cechy sensoryczne oraz twardość ciastek kruchych
(
Dąbrowski G.
,
Skrajda M.
), s. 107--111
artykuł:
Wpływ wybranych dodatków na cechy jakościowe chrupek kukurydzianych
(
Mikołajczyk N.
), s. 112--118
artykuł:
Wpływ typu mąki na wybrane cechy jakościowe biszkoptów
(
Skrajda M.
,
Dąbrowski G.
), s. 119--124
artykuł:
Ultradzwiękowy młyn tarczowy w mikronizacji różnych surowców mineralnych oraz biomasy
(
Dudziak P.
,
Kluczyński T.
,
Najzarek Z.
,
Wełnowski J.
), s. 125--129
artykuł:
Oddziaływanie farm wiatrowych na zdrowie człowieka w kontekście ochrony środowiska
(
Skoczylas B.
,
Brudnicki W.
,
Kirkiłło-Stacewicz K.
,
Nowicki W.
,
Wach J.
,
Mikulska A.
), s. 130--133
artykuł:
Właściwości sorpcyjne i sensoryczne wybranych produktów dietetycznych na bazie płatków owsianych
(
Ruszkowska M.
,
Józefczak A.
), s. 134--140
artykuł:
Nowy produkt - nowa jakość, czyli jak zaistnieć na turystycznym rynku międzynarodowym
(
Cichowska J.
), s. 141--150
artykuł:
Technologiczne i ekologiczne aspekty wytwarzania elementów metodą Fused Deposition Modeling (FDM)
(
Marciniak D.
,
Kościuszko A.
,
Wajer Ł.
,
Bieliński M.
), s. 151--154
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.