PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 69, nr 1
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Wydawnictwo SIGMA-NOT
Rocznik
2015
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 69, nr 1
artykuł:
Miejsce Polski w handlu żywnością Unii Europejskiej
(
Ambroziak Ł.
), s. 2--6
artykuł:
Wpływ ożywienia gospodarczego na sektor żywnościowy
(
Urban R.
), s. 9--12
artykuł:
Zagrożenia mikrobiologiczne żywności. Regulacje prawne UE
(
Paziak-Domańska B.
,
Bartodziejska B.
), s. 13--17
artykuł:
Preparaty enzymatyczne w technologii produkcji wyrobów rybnych
(
Markowska J.
,
Polak E.
,
Kasprzyk I.
), s. 20--24
artykuł:
Pakowanie żywności – przykładowe rozwiązania
(
Chwastowska-Siwiecka I.
,
Skiepko N.
,
Kubiak M.S.
), s. 25--29
artykuł:
Formaldehyd i inne substancje potencjalnie rakotwórcze. Opakowania żywności
(
Pawlicka M.
,
Mazańska M.
,
Postupolski J.
), s. 30--31
artykuł:
Związki polifenolowe w winach owocowych
(
Semik D.
,
Tarko T.
), s. 32--34
artykuł:
Fruktoza w przetwórstwie żywności. Kontrowersje dietetyczne
(
Wierzejska R.
), s. 35--37
artykuł:
Czarny bez Sambucus nigra w dietoterapii chorob cywilizacyjnych
(
Gramza-Michałowska A.
,
Sidor A.
), s. 38--41
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.