PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 60, nr 5
Czasopismo
Polimery
Wydawca
Sieć Badawcza Łukasiewicz – Instytut Chemii Przemysłowej
Rocznik
2015
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 60, nr 5
artykuł:
Polimeryzacja koordynacyjna alkenylosilseskwioksanów i ich kopolimeryzacja z olefinami lub styrenem
(
Groch P.
,
Dziubek K.
,
Czaja K.
), s. 289--297
artykuł:
Biomediated production of structurally diverse poly(hydroxyalkanoates) from surplus streams of the animal processing industry
(
Koller M.
,
Braunegg G.
), s. 298--308
artykuł:
The release of biologically hazardous chemical compounds from orthodontic adhesive systems used in Europe and in the USA — an in vitro study
(
Małkiewicz K.
,
Wychowański P.
,
Małkiewicz E.
,
Olczak-Kowalczyk D.
,
Turło J.
), s. 309--315
artykuł:
Synteza kopolimerów polistyren-b-poliuretan-b-polistyren metodą polimeryzacji ARGET ATRP. Cz. I. Synteza makroinicjatora i mechanizm polimeryzacji
(
Król P.
,
Chmielarz P.
), s. 316--321
artykuł:
Effect of protein derivatives on the hydrolytic stability of polylactic acid fibres during simulated dyeing
(
Baig G. A.
,
Carr C. M.
), s. 322--330
artykuł:
Structure, thermal and mechanical properties of polypropylene composites with nano- and micro-diamonds
(
Zubrowska A.
,
Masirek R.
,
Piorkowska E.
,
Pietrzak L.
), s. 331--336
artykuł:
Plasma assisted attachment of functionalized carbon nanotubes on poly(ethylene terephthalate) fabric to improve the electrical conductivity
(
Haji A.
,
Rahbar R. S.
,
Shoushtari A. M.
), s. 337--342
artykuł:
Wpływ dodatku mocznika, azotanu sodu i glikolu etylenowego na właściwości reologiczne kleików skrobi kukurydzianej
(
Makowska A.
,
Kubiak P.
,
Białas W.
,
Lewandowicz G.
), s. 343--350
artykuł:
On-line temperature recording in a multi cooling channel injection molding tool
(
Postawa P.
,
Stachowiak T.
,
Grzesiczak D.
), s. 351--355
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.