PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
Vol. 35, nr 3
Czasopismo
Chemical and Process Engineering
Wydawca
Komitet Inżynierii Chemicznej i Procesowej Polskiej Akademii Nauk
Rocznik
2014
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
Vol. 35, nr 3
artykuł:
Analysis of the Distribution of Chemical Compounds from Fly Ash Exposed to Weather Conditions
(
Sambor A.
,
Szymanek A.
), s. 265--275
artykuł:
Adsorption in Perfect Mixing Tank – Comparison of Exact and Approximate Kinetic Models
(
Kupiec K.
,
Gwadera M.
,
Larwa B.
), s. 277--291
artykuł:
CFD Analysis of Heat Transfer in a Microtubular Solid Oxide Fuel Cell Stack
(
Pianko-Oprych P.
,
Kasilova E.
,
Jaworski Z.
), s. 293--304
artykuł:
Influence of Selected Parameters on Ash Particle Trajectories When Modelling Deposition on Superheater Tubes in Pulverised Coal Boilers Using Fluent Code
(
Wacławiak K.
,
Kalisz S.
), s. 305--316
artykuł:
Energy Balance Sheet of a Semi Operational Thermic System
(
Honus S.
,
Sassmanová V.
,
Frantík J.
,
Bukowski P.
,
Juchelková D.
), s. 317--329
artykuł:
Modelling of the Bubble Size Distribution in an Aerated Stirred Tank: Theoretical and Numerical Comparison of Different Breakup Models
(
Kálal Z.
,
Jahoda M.
,
Fořt I.
), s. 331--348
artykuł:
Nonlinear Dynamics of a Controlled Stirred Tank Bioreactor With Predator-Prey Relationship
(
Tabiś B.
,
Skoneczny S.
,
Stryjewski W. S.
), s. 349--360
artykuł:
Computational Modelling of a Tangentially Fired Boiler With Deposit Formation Phenomena
(
Modliński N.J.
), s. 361--368
artykuł:
Numerical Analysis Of Mixing Under Low And High Frequency Pulsations At Serpentine Micromixers
(
Malecha Z. M.
,
Malecha K.
), s. 369--385
artykuł:
Identification of the Oscillation Period of Chemical Reactors by Chaotic Sampling of the Conversion Degree
(
Lawnik M.
,
Berezowski M.
), s. 387--393
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.