PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
Vol. 83, nr 1
Czasopismo
Biotechnology and Food Science
Wydawca
Wydawnictwo Politechniki Łódzkiej
Rocznik
2019
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
Vol. 83, nr 1
artykuł:
The determination of potentially allergenicity of selected herbs
(
Aninowski Mateusz
,
Leszczyńska Joanna
), s. 3--11
artykuł:
Mushrooms of the Pleurotus genus - properties and application
(
Grabarczyk Małgorzata
,
Mączka Wanda
,
Wińska Katarzyna
,
Uklańska-Pusz Cecylia Miłowana
), s. 13--30
artykuł:
Herbs in Mongolia
(
Narangerel Tuya
,
Mańkowska Dorota
), s. 31--36
artykuł:
Phenolics composition and antioxidant capacity of guelder rose fruit, flower and bark extracts
(
Polka Dominika
,
Podsędek Anna
), s. 37--47
artykuł:
Changes in the fluorescence excitation and emissions spectra of heated and frying rapeseed oil and sunflower oil
(
Szukay Beata
,
Stachura Wojciech
,
Saletnik Łukasz
,
Budzyński Jacek
,
Szymańska Justyna
,
Fisz Jacek
), s. 49--56
artykuł:
The influence of selected process factors on the physicochemical and biological properties of honeys: A review
(
Kowalska Gabriela
,
Rosicka-Kaczmarek Justyna
,
Olejnik Tomasz P.
,
Dędek Kamil
), s. 57--69
artykuł:
Characteristics and biological properties of ferulic acid
(
Dędek Kamil
,
Rosicka-Kaczmarek Justyna
,
Nebesny Ewa
,
Kowalska Gabriela
), s. 71--85
artykuł:
Composition of leaf and flower essential oil of Myrica gale L.
(
Wawrzyńczak Karolina
,
Jakiel Alicja
,
Kalemba Danuta
), s. 87--96
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.