PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 69, nr 8
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Wydawnictwo SIGMA-NOT
Rocznik
2015
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 69, nr 8
artykuł:
Polska żywność na rynkach Europy i świata
(
Tereszczuk M.
), s. 10--16
artykuł:
Problemy konsolidacji w przemyśle mięsnym
(
Chechelski P.
,
Krawczuk M.
), s. 23--28
artykuł:
Problemy światowego rybołówstwa a certyfikacja wg MSC
(
Bykowski P. J.
), s. 34--36
artykuł:
Emulsyjne nośniki substancji bioaktywnych
(
Bortnowska G.
), s. 40--45
artykuł:
Deklaracja ilościowej zawartości składników mięsnych. Znakowanie produktów mięsnych
(
Sienkiewicz J. J.
,
Wesołowski A.
), s. 48--50
artykuł:
Przewodniki Komisji Europejskiej dotyczące substancji dodatkowych
(
Gajda-Wyrębek J.
,
Kuźma K.
,
Świtka A.
,
Jarecka J.
), s. 54--57
artykuł:
Design of the control system for canned-food sterilization
(
Ryniecki A.
,
Wawrzyniak J.
,
Danyluk B.
), s. 62--64
artykuł:
Opakowanie produktu spożywczego a wartość dla producenta
(
Kuzincow J.
,
Woytowicz W.
), s. 69--72
artykuł:
Dobra Praktyka Transportowa. Wybrane zagadnienia
(
Przystupa K.
), s. 78--81
artykuł:
Odpowiedzialność za szkodę. Niebezpieczny produkt żywnościowy
(
Wrześniewska-Wal I.
), s. 82--85
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.