PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
Nr 5
Czasopismo
Inżynieria i Aparatura Chemiczna
Wydawca
Stowarzyszenie Inżynierów i Techników Mechaników Polskich
Rocznik
2017
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
Nr 5
artykuł:
Analysis and eco-technological evaluation of micro-grain supersonic milling. Part I, Models and indicators
(
Flizikowski J.
,
Wełnowski J.
,
Dudziak P.
), s. 161--163
artykuł:
Analysis and eco-technological evaluation of micro-grain supersonic milling. Part II, Results and discussion
(
Flizikowski J.
,
Wełnowski J.
,
Dudziak P.
), s. 164--165
artykuł:
Optymalna temperatura strumienia zasilającego reaktor rurowy do rozkładu H2O2 ze stałym złożem katalazy Terminox Ultra: Analiza przepływu tłokowego
(
Grubecki I.
,
Zalewska A.
), s. 166--168
artykuł:
Środowiskowe implikacje zagospodarowania krwi poubojowej jako odpadu z przemysłu mięsnego
(
Kasprzak J.
), s. 168--169
artykuł:
Wpływ stopnia rozdrobnienia celulozowej masy siarczanowej na parametry wytrzymałościowe papieru
(
Kowalik J.
,
Kuras M.
), s. 170--171
artykuł:
Nowe kompozyty poliuretanowe z wykorzystaniem biodegradowalnego polimeru
(
Paciorek-Sadowska J.
,
Borowicz M.
,
Czupryński B.
,
Liszkowska J.
,
Tomaszewska E.
), s. 172--173
artykuł:
Użycie programu ANSYS-Polyflow do wspomagania wytwarzania opakowań formowanych rozdmuchowo z preformy
(
Pepliński K.
), s. 174--175
artykuł:
Ocena możliwości wykorzystania rozdrobnionych ziaren wybranych zbóż rzekomych na cele energetyczne
(
Piasecka I.
,
Ropińska P.
,
Tomporowski A.
,
Gieremek M.
), s. 176--177
artykuł:
Przykład doboru uszczelnienia czołowego do wybranego zastosowania w przemyśle spożywczym
(
Rewolińska A.
,
Perz K.
), s. 178--179
artykuł:
Charakterystyka pieczywa bezglutenowego wytworzonego z mąk niekonwencjonalnych
(
Ruszkowska M.
,
Kropisz P.
), s. 180--181
artykuł:
Ocena kulinarna makaronów niekonwencjonalnych
(
Ruszkowska M.
,
Nowicka K.
), s. 182--183
artykuł:
Rozkład wymiarów cząstek wybranych emulsji w zależności od zawartości emulgatora
(
Zalewska A.
,
Grubecki I.
,
Michałko J.
), s. 184--185
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.