PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
Nr 4
Czasopismo
Kierunek Spożywczy
Wydawca
BMP Sp. z o.o.
Rocznik
2023
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
Nr 4
artykuł:
Optymalizacje energetyczne w przemyśle spożywczym współfinansowane z białych certyfikatów
(
Żabicki Damian
), s. 8-12
artykuł:
Nowe życie odpadów owocowo-warzywnych
(
Stachnik Marta
), s. 14-19
artykuł:
Usuwanie azotanów(v) ze ścieków przemysłowych
(
Barbusiński Krzysztof
,
Żołnierczyk Maciej
), s. 20-24
artykuł:
12. cel zrównoważonego rozwoju odpowiedzialna produkcja i konsumpcja
(
Kręgiel Dorota
), s. 26-28
artykuł:
Doświadczenia z rozruchu oczyszczalni ścieków dla OSM w Sierpcu
(
Umiejewska Katarzyna
,
Kilanowski Dariusz
), s. 30-34
artykuł:
Optimum opakowaniowe to więcej niż projektowanie dla recyklingu
(
Wiszumirska Karolina
,
Wojciechowska Patrycja
), s. 36-39
artykuł:
Woda a energetyka w obliczu wyzwań i polityk
(
Kamiński Arkadiusz
), s. 40-47
artykuł:
Gospodarka obiegu zamkniętego w przemyśle rolno-spożywczym
(
Bednarek Anita
), s. 48-52
artykuł:
Jakość roślinnych analogów nabiału i mięsa
(
Kruszewski Bartosz
), s. 54-58
artykuł:
Akryloamid w żywności.Wymogi, wytyczne i przyszłe zmiany w prawie
(
Olszak Joanna
), s. 60-62
artykuł:
Jak sprzedawać produkty bardzo podobne do konkurencji?
(
Łuchniak Antoni
), s. 64-66
artykuł:
Poprawa lead time’u dostaw części zamiennych i oprzyrządowania dzięki technologiom druku 3D
(
Żabicki Damian
), s. 68-70
artykuł:
Ewolucja utrzymania ruchu w branży spożywczej
(
Nowicki Ryszard
), s. 75-84
artykuł:
Wysłodziny browarnicze i ich potencjalne wykorzystanie
(
Jackowski Mateusz
), s. 89-91
artykuł:
Pochodzenie i znaczenie jęczmienia kapturkowego czarnego
(
Szczepanek Malgorzata
), s. 92-93
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.