PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 77, nr 8
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Wydawnictwo SIGMA-NOT
Rocznik
2023
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 77, nr 8
artykuł:
Gospodarowanie energią w polskim przemyśle spożywczym
(
Szajner Piotr
,
Szczepaniak Iwona
), s. 4--10
artykuł:
Sytuacja ekonomiczno-produkcyjna przemysłu spożywczego w Polsce na tle otoczenia rynkowego
(
Drożdż Jadwiga
,
Mroczek Robert
), s. 11--19
artykuł:
Nowe wyzwania dla przedsiębiorców w zakresie ochrony środowiska (f-gazy)
(
Wróbel-Jędrzejewska Magdalena
,
Włodarczyk Ewelina
), s. 20--26
artykuł:
Zastosowanie procesu aglomeracji ciśnieniowej do zagospodarowania wytłoków jabłkowych
(
Kulig Ryszard
,
Różyło Renata
,
Łysiak Grzegorz
,
Hyła Paweł
), s. 27--31
artykuł:
Wpływ wybranych substancji tłuszczowych, ich entalpii topnienia oraz kompozycji kwasów tłuszczowych na przeżywalność Lactobacillus rhamnosus GG podczas procesu suszenia rozpyłowego i przechowywania
(
Fedorowicz Alicja
,
Bartkowiak Artur
), s. 32--39
artykuł:
Porównanie jakości oraz analiza bezpieczeństwa rynkowych olejów rzepakowych tłoczonych na zimno oraz rafinowanych
(
Łysiak Karol
,
Wroniak Małgorzata
), s. 40--48
artykuł:
Mięso danieli – niedoceniane w kuchni i przetwórstwie
(
Opat Dominika
,
Słowiński Mirosław
), s. 49--53
artykuł:
Automatyzacja i robotyka w pakowaniu przechowywania i transportu chłodniczego żywności o niskim stopniu przetworzenia
(
Lenartowicz-Klik Marta
,
Gajlewicz Izabela
), s. 54--57
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.