PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
Vol. 5, No. 1
Czasopismo
Geography and Tourism
Wydawca
Wydawnictwo Uniwersytetu Kazimierza Wielkiego
Rocznik
2017
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
Vol. 5, No. 1
artykuł:
Assessment of the recognisability and attractiveness of regional kinds of Polish cuisine in the context of culinary tourism
(
Charzyński Przemysław
,
Podgórski Zbigniew
,
Dąbkowska Anna
,
Stawska Monika
), s. 7--18
artykuł:
Regional Culinary Heritage Europe network as a factor of culinary tourism development – Wielkopolska Region (Greater Poland) case study
(
Buczkowska-Gołąbek Karolina
), s. 19--29
artykuł:
Contemporary directions of Tourism Policy in Poland and Ukraine
(
Obodovska Valentyna
), s. 31--40
artykuł:
Mouthful Hungary – overview of Hungarian cuisine and culinary tourism
(
Benkhard Borbála
,
Halmai Márton
), s. 41--54
artykuł:
Prospects of Wine Tourism Development in Drӑgășani Region, Romania
(
Drӑghiceau Elena Laura
), s. 55--65
artykuł:
Festivals of kiselo mlyako – a culinary tourism offer from Bulgaria to Europe and the rest of the world
(
Veselinova Neli
), s. 67--72
artykuł:
Branding Spain as a top enotourist destination – assessment of the resources and promotional activities
(
Charzyński Przemysław
,
Gonia Alicja
,
Podgórski Zbigniew
), s. 73--84
artykuł:
Portugal as a culinary and wine tourism destination
(
Charzyński Przemysław
,
Łyszkiewicz Agnieszka
,
Musiał Monika
), s. 85--100
artykuł:
Potential for the development of culinary tourism in Zambia
(
Jasińska Justyna
,
Charzyński Przemysław
,
Świtoniak Marcin
), s. 101--111
artykuł:
Unusual gastronomic establishments in the world as destinations of culinary tourism
(
Woźniczko Magdalena
,
Orłowski Dominik
), s. 113--127
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.