PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 78, nr 2
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Wydawnictwo SIGMA-NOT
Rocznik
2024
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 78, nr 2
artykuł:
Sztuczna inteligencja w przedsiębiorstwach przemysłu spożywczego – potencjał i wyzwania
(
Kosior Katarzyna
), s. 12--17
artykuł:
Wyznaczanie terminu przydatności do spożycia dla żywności RTE w odniesieniu do Listeria monocytogenes
(
Niepsuj-Wójkowska Anna
), s. 18--24
artykuł:
Jakość mrożonych owoców w kontekście zapewnienia bezpieczeństwa żywności i konsumenta
(
Markowska Joanna
,
Drabent Anna
,
Tyfa Agnieszka
), s. 26--31
artykuł:
Rola i znaczenie dźwięku w ocenie jakości żywności
(
Marzec Agata
), s. 36--41
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.