PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 76, nr 12
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Wydawnictwo SIGMA-NOT
Rocznik
2022
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 76, nr 12
artykuł:
Znaczenie przemysłu spożywczego w gospodarce Polski i Unii Europejskiej
(
Szczepaniak Iwona
,
Ambroziak Łukasz
,
Bułkowska Małgorzata
,
Drożdż Jadwiga
), s. 5--12
artykuł:
Hydrożele białkowo-polisacharydowe jako nośniki substancji bioaktywnych na przykładzie kurkuminy
(
Hilal Adonis
,
Florowska Anna
,
Wroniak Małgorzata
), s. 13--16
artykuł:
Wykorzystanie hodowli komórkowych do alternatywnej produkcji mięsa
(
Biernacka Patrycja
,
Tokarczyk Grzegorz
), s. 17--20
artykuł:
Zanieczyszczenia chemiczne w olejach rzepakowych z polskiego rynku
(
Wroniak Małgorzata
,
Łysiak Karol
,
Ratusz Katarzyna
), s. 21--27
artykuł:
Vegan ice cream: a review
(
Kot Anna
,
Kamińska-Dworznicka Anna
), s. 28--32
artykuł:
Analiza opinii konsumentów na temat mięsa cielęcego
(
Stanaszek Karina
,
Florowski Tomasz
,
Florowska Anna
), s. 33--38
artykuł:
Kontrola jakości opakowań
(
Lenartowicz-Klik Marta
,
Gajlewicz Izabela
), s. 39--44
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.