PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 73, nr 4
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Wydawnictwo SIGMA-NOT
Rocznik
2019
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 73, nr 4
artykuł:
Sektor mięsa czerwonego i drobiarskiego w Polsce
(
Mroczek Robert
), s. 2--8
artykuł:
Wpływ surowca na właściwości preparatów wysokobłonnikowych
(
Anioła Jacek
), s. 10--13
artykuł:
Suplementy diety wspomagające odchudzanie
(
Maszewska Magdalena
,
Florowska Anna
,
Pękul Justyna
), s. 16--21
artykuł:
Zastosowanie pomp próżniowych w przemyśle spożywczym
(
Zdanowska Paulina
), s. 24--28
artykuł:
Wykorzystanie polisacharydów jako materiałów powłokowych w procesach mikrokapsułkowania
(
Drozińska Ewelina
,
Kanclerz Aleksandra
,
Kurek Marcin Andrzej
), s. 29--35
artykuł:
Wybrane zastosowania ozonu w przemyśle spożywczym
(
Balawejder Maciej
,
Piechowiak Tomasz
), s. 38--42
artykuł:
Utrwalanie mięsa i przetworów mięsnych poprzez zastosowanie technologii wysokich ciśnień – możliwości, jakość, bezpieczeństwo
(
Makała Halina
), s. 46--51
artykuł:
Sprężarki i dmuchawy w przemyśle spożywczym
(
Cyklis Piotr
), s. 53--58
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.