PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 71, nr 6
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Wydawnictwo SIGMA-NOT
Rocznik
2017
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 71, nr 6
artykuł:
Potencjalny wpływ umowy TTIP na handel rolno-spożywczy Polski z USA
(
Bułkowska M.
), s. 2--7
artykuł:
Gazele Biznesu 2016 – ranking najszybciej rozwijających się firm branży spożywczej
(
Drożdż J.
), s. 8--12
artykuł:
Superfood – aspekty prawne i żywieniowe
(
Gramza-Michałowska A.
,
Kulczyński B.
,
Grdeń M.
), s. 14--17
artykuł:
Niekontrolowane emisje metanu do atmosfery
(
Wróbel-Jędrzejewska M.
,
Stęplewska U.
,
Polak E.
), s. 18--22
artykuł:
Czystość mikrobiologiczna wybranych suszonych ziół
(
Podgórska I.
), s. 26--28
artykuł:
Wymagania jakościowe soków
(
Groele B.
), s. 29--31
artykuł:
Zastosowanie soków jagodowych do wytwarzania wysokiej jakości suszy z jabłek
(
Kowalska H.
,
Czajkowska K.
,
Łukasik K.
), s. 32--35
artykuł:
Glikozydy stewiolowe właściwości technologiczne i wykorzystanie w produktach rynkowych
(
Pielak M.
,
Czarniecka-Skubina E.
), s. 36--40
artykuł:
Orzechy ziemne (Arachis hipogea L.) wpływ ogrzewania na ich właściwości
(
Sagan A.
), s. 41--43
artykuł:
Amarantus - skład chemiczny i wartość prozdrowotna
(
Łysoń E.
,
Biel W.
), s. 44--46
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.