PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 72, nr 3
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Wydawnictwo SIGMA-NOT
Rocznik
2018
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 72, nr 3
artykuł:
Sektor mięsa czerwonego i drobiowego. Rozwój, wyzwania, zagrożenia
(
Mroczek R.
), s. 2--7
artykuł:
Polski handel zagraniczny produktami mlecznymi
(
Szajner P.
), s. 8--11
artykuł:
Uwarunkowania działalności zaplecza naukowo-badawczego w Programach Ramowych Unii Europejskiej
(
Chyłek E. K.
,
Chyłek K.
,
Orzechowska K.
), s. 12--17
artykuł:
Monitoring jakości wody technologicznej jako istotny element systemu HACCP
(
Rygała A.
,
Kręgiel D.
), s. 20--23
artykuł:
Zagrożenia mikrobiologiczne występujące w produktach mięsnych
(
Maćkiw E.
,
Stasiak M.
,
Kowalska J.
,
Kucharek K.
), s. 26--30
artykuł:
Charakterystyka i kierunki zagospodarowania dziczyzny
(
Żmijewski T.
,
Mozolewski W.
,
Rybaczek S.
), s. 32--35
artykuł:
Sery pleśniowe – występowanie bakterii Listeria monocytogenes. Charakterystyka i ocena zagrożenia
(
Stasiak-Różańska L.
,
Kraśniewska K.
,
Berthold-Pluta A.
), s. 36--40
artykuł:
Bioaktywne produkty proteolizy białek mięśniowych. Peptydy, aminokwasy, aminy biogenne
(
Stadnik J.
,
Kęska P.
), s. 41--44
artykuł:
Biotworzywa do produkcji opakowań żywności
(
Żakowska H.
), s. 45--47
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.