PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 71, nr 12
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Wydawnictwo SIGMA-NOT
Rocznik
2017
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 71, nr 12
artykuł:
Żywność tradycyjna klasy premium na święta Bożego Narodzenia
(
Krzywiński T.
,
Tokarczyk G.
,
Przybylska S.
), s. 2--7
artykuł:
Wartość odżywcza ryb i produktów rybnych. Konserwy rybne
(
Leszczuk-Piankowska A.
,
Bykowski P. J.
), s. 10--14
artykuł:
Skład polifenolowy owoców pigwy
(
Mieszczakowska-Frąc M.
,
Kruczyńska D.
), s. 15--17
artykuł:
Substancje bioaktywne - pozytywne i negatywne skutki dodawania do żywności
(
Piłat B.
,
Zadernowski R.
), s. 19--22
artykuł:
Liofilizowane owoce jagodowe właściwości antyoksydacyjne
(
Ochwanowska E.
,
Chmielewski J.
,
Łaba S.
,
Żeber-Dzikowska I.
), s. 23--27
artykuł:
Clostridium botulinum i toksyny botulinowe. Potencjalne zagrożenie w mleku i produktach mlecznych
(
Kukier E.
,
Goldsztejn M.
,
Kozieł N.
,
Kwiatek K.
,
Zacharczuk M.
), s. 28--33
artykuł:
Higienizacja komór wędzarniczych
(
Mierzejewska S.
,
Piepiórka-Stepuk J.
,
Wlazło M.
), s. 34--36
artykuł:
Opakowania przyszłości rodzaje i funkcje opakowań aktywnych
(
Świtała M.
,
Podsiadło H.
), s. 38--41
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.