PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
Vol. 7, No. 1
Czasopismo
Camera Separatoria
Wydawca
Publishing House of Siedlce University of Natural Sciences and Humanities
Rocznik
2015
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
Vol. 7, No. 1
artykuł:
Techniki i metody wyodrębniania, rozdzielania i oznaczania frakcji asfaltenowej w rafineryjnych strumieniach procesowych
(
Chruszczyk D.
,
Boczkaj G.
), s. 5--16
artykuł:
Zastosowanie technik chromatograficznych do badań charakterystyki fizykochemicznej czystych substancji i mieszanin
(
Chruszczyk D.
,
Boczkaj G.
), s. 17--23
artykuł:
Wpływ rodzaju kwasu jako dodatku do eluentu na parametry rozdzielania polifenoli techniką chromatografii cieczowej w odwróconych układach faz (RP-HPLC)
(
Glinka M.
,
Łukajtis R.
,
Kamiński M.
), s. 25--40
artykuł:
O możliwości zastosowania chromatografii cienkowarstwowej do oznaczania całkowitego potencjału antyoksydacyjnego. Część I. Dobór warunków chromatograficznych
(
Piszcz P.
,
Tomaszewska M.
,
Głód B. K.
), s. 41--51
artykuł:
Chromatografia cienkowarstwowa i technika TLC-FID w badaniach składu grupowego, szczególnie, tłuszczów i produktów ich konwersji
(
Kosińska J.
,
Gałęzowska G.
,
Zalewski S.
,
Kamiński M.
), s. 52--69
artykuł:
Badania nad rozdzielaniem grupowym technikami sorpcji i chromatografii. Część I – Wykorzystanie chromatografii cienkowarstwowej (TLC) dla doboru warunków rozdzielania tłuszczów i produktów ich konwersji technikami kolumnowymi
(
Kosińska J.
,
Śmiełowska M.
,
Kamiński M.
), s. 70--86
artykuł:
O możliwości zastosowania chromatografii cienkowarstwowej do oznaczania całkowitego potencjału antyoksydacyjnego. Część II. Właściwości antyoksydacyjne mięsa
(
Piszcz P.
,
Tomaszewska M.
,
Głód B. K.
), s. 87--93
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.