PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
nr 88
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Akademii Morskiej w Gdyni
Wydawca
Wydawnictwo Uniwersytetu Morskiego w Gdyni
Rocznik
2015
Identyfikatory
Uwagi
Ogólny tytuł numeru: Towaroznawstwo – wybrane zagadnienia
Zawartość wolumenu
nr 88
artykuł:
Ocena jakości mikrobiologicznej rybnych produktów mrożonych
(
Kukułowicz A.
,
Szczepkowska K.
), s. 7--11
artykuł:
Identyfikacja antybiotykoopornych Staphylococcus aureus w zupach liofilizowanych
(
Steinka I.
), s. 12--16
artykuł:
Ocena porównawcza jakości pieczywa chrupkiego wybranych producentów
(
Borkowska B.
,
Pospieszna A.
), s. 17--23
artykuł:
Ocena praktyk i preferencji żywieniowych młodych piłkarzy amatorów
(
Korzeniowska-Ginter R.
,
Owczarek T.
,
Czarnecki Ł.
), s. 24--33
artykuł:
Spożycie produktów mlecznych przez dzieci w wieku szkolnym
(
Platta A.
,
Suszek-Namroży A.
), s. 34--43
artykuł:
Opinie dzieci w wieku szkolnym związane ze spożyciem mięsa ryb
(
Suszek-Namroży A.
,
Platta A.
), s. 44--52
artykuł:
Biologiczne czynniki alergii identyfikowane u pacjentów
(
Steinka I.
,
Pietrzak M.
), s. 53--61
artykuł:
Wpływ pochłaniaczy tlenu na jakość kawy w czasie przechowywania
(
Kwiatkowska-Sienkiewicz K.
,
Foltynowicz Z.
,
Kozak W.
), s. 62--68
artykuł:
Rola koncepcji zarządzania jakością w kreowaniu jakości towarów w procesach logistycznych
(
Zimon D.
,
Gawron-Zimon Ł.
), s. 69--73
artykuł:
Aspekty użytkowe stosowania wybranych niejonowych surfaktantów w płynnych środkach piorących
(
Bocho-Janiszewska A.
), s. 74--81
artykuł:
Próba oceny wpływu wybranych metod klarowania na jakość win
(
Popek S.
), s. 82--88
artykuł:
Pomiar satysfakcji klienta usług – studium przypadku w branży samochodowej
(
Borycka B.
,
Aderek S.
), s. 89--99
artykuł:
Postawy i zachowania mieszkańców Warmii i Mazur wobec kwestii związanych z ochroną środowiska
(
Jakubowska D.
,
Radzymińska M.
), s. 100-105
artykuł:
Analiza spostrzeżeń podczas audytów w przedsiębiorstwach z branży spożywczej
(
Brodnicka E.
,
Szpakowska M.
), s. 106--111
artykuł:
Postawy konsumentów rosyjskich wobec żywności pochodzącej z Polski
(
Batyk I. M.
,
Staniewska K.
), s. 112--118
artykuł:
Wpływ procesu technologicznego na barwę nasion gryki i zawartość polifenoli oraz zależności między nimi
(
Klepacka J.
), s. 119--125
artykuł:
Wpływ ogrzewania mikrofalowego na zmiany w składzie kwasów tłuszczowych w olejach arachidowym i arganowym
(
Ostasz L.
), s. 126--131
artykuł:
Wpływ przechowywania na zawartość sprzężonego kwasu linolowego (CLA) i innych izomerów trans kwasów tłuszczowych w jogurtach
(
Paszczyk B.
,
Czerniewicz M.
,
Brandt W.
), s. 132--136
artykuł:
Peptydy kardioprotekcyjne jako wyróżniki jakości białek ryb
(
Borawska J.
,
Darewicz M.
,
Protasiewicz M.
), s. 138--141
artykuł:
Ocena wybranych wyróżników autentyczności soków i napojów typu multiwitamina
(
Czarnowska M.
,
Gujska E.
,
Stocka J.
,
Michalak J.
,
Urbaniak M.
), s. 142--149
artykuł:
Zależność wybranych kategorii produktów i kategorii zagrożeń w systemie RASFF
(
Pigłowski M.
), s. 150--154
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.