PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 69, nr 9
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Wydawnictwo SIGMA-NOT
Rocznik
2015
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 69, nr 9
artykuł:
Chiński rynek spożywczy a szanse polskiej żywności
(
Gołębiowska B.
), s. 2--5
artykuł:
Wskaźniki oddziaływania przemysłu spożywczego na środowisko
(
Wróbel-Jędrzejewska M.
,
Stęplewska U.
,
Polak E.
), s. 8--11
artykuł:
Nowe czynniki chłodnicze i zmiany w instalacjach chłodniczych. Cz.1
(
Andrzejczyk R.
,
Muszyński T.
,
Jakubowska B.
), s. 12--15
artykuł:
Psychrotrofy w chłodniczym przechowywaniu żywności
(
Zielińska D.
,
Ołdak A.
,
Rzepkowska A.
,
Kołożyn-Krajewska D.
), s. 16--20
artykuł:
Przechowalnictwo żywności w atmosferze modyfikowanej
(
Markowska J.
,
Kasprzyk I.
,
Polak E.
), s. 21--25
artykuł:
Produkcja pieczywa bezglutenowego
(
Dłużewska E.
,
Marciniak-Łukasik K.
), s. 30--33
artykuł:
Substancje pochodzenia naturalnego w konserwacji żywności
(
Kunicka-Styczyńska A.
,
Tyfa A.
), s. 34--37
artykuł:
Żywność ekologiczna w Polsce - przetwórstwo oraz rynek
(
Cacak-Pietrzak G.
), s. 38--40
artykuł:
Kwas octowy - składnik żywności funkcjonalnej
(
Antolak H.
,
Kręgiel D.
), s. 41--44
artykuł:
Ołów i arsen w żywności
(
Mania M.
,
Rebeniak M.
,
Szynal T.
), s. 45--47
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.