PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 68, nr 3
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Wydawnictwo SIGMA-NOT
Rocznik
2014
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 68, nr 3
artykuł:
Wysoka konkurencyjność polskich produktów pochodzenia zwierzęcego
(
Tereszczuk M.
), s. 2--6
artykuł:
Gazele Biznesu małych i średnich firm spożywczych
(
Drożdż J.
), s. 8--11
artykuł:
Skutki likwidacji kwot mlecznych. Polskie mleczarstwo
(
Szajner P.
), s. 12--15
artykuł:
Zastosowanie bakteriofagów jako środków ochrony żywności. Cz. 2
(
Starostka D.
,
Olejnik-Schmidt A.
,
Schmidt M.
), s. 16--17
artykuł:
Kultury starterowe dla przemysłu mięsnego. Przegląd rynku polskiego i zagranicznego
(
Kubiak M.S.
,
Łamejko Ł.
,
Czerwińska E.
,
Polak-Śliwińska M.
), s. 20--23
artykuł:
Jakość i innowacje systemy recyrkulacyjne w akwakulturze
(
Borowski P. F.
,
Zalewski W.
), s. 26--27
artykuł:
Opakowania jadalne do żywności aspekty prawne
(
Kadzińska J.
,
Galus S.
), s. 28--30
artykuł:
Marka własna i jej znaczenie w komunikacji sieci FMCG
(
Nowak M.
), s. 31--35
artykuł:
Nieuczciwe praktyki handlowe w łańcuchach dostaw FMCG. Rzeczywistość i postulaty
(
Kłosiewicz-Górecka U.
), s. 36--39
artykuł:
Wdrażanie dokumentów elektronicznych. Dobre praktyki
(
Kosmacz-Chodorowska A.
), s. 40--42
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.