PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 68, nr 12
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Wydawnictwo SIGMA-NOT
Rocznik
2014
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 68, nr 12
artykuł:
Polskie firmy spożywcze na rankingowej Liście 2000
(
Drożdż J.
), s. 2--6
artykuł:
Analiza ofert pracy w przemyśle spożywczym
(
Tyburcy A.
,
Sokal I.
), s. 8--10
artykuł:
Nowe produkty spożywcze - stan i tendencje rozwojowe
(
Czajkowska K.
,
Kowalska H.
), s. 12--15
artykuł:
Zanieczyszczenie żywności kadmem. Zmiany przepisów
(
Wojciechowska-Mazurek M.
,
Mania M.
,
Rebeniak M.
,
Szynal T.
,
Strzelecka A.
,
Pawlicka M.
,
Starska K.
), s. 18--21
artykuł:
Gronkowce koagulazo-ujemne w żywności. Czy to powód do zmartwień?
(
Helak J.
,
Daczkowska-Kozon E. G.
,
Bojko K.
), s. 22--25
artykuł:
Identyfikowalność zewnętrzna – nowe wymaganie dla rybołówstwa i akwakultury
(
Sokołowski G.
), s. 26--27
artykuł:
Oświadczenia zdrowotne dotyczące probiotyków. Aktualny stan prawny
(
Osęka G.
), s. 28
artykuł:
Ochrona przedsiębiorców w ustawie o zwalczaniu nieuczciwej konkurencji. Konkurencja na rynku
(
Wrześniewska-Wal I.
), s. 29--32
artykuł:
Gryka jako żywność ekstrudowana
(
Żelaziński T.
,
Ekielski A.
), s. 33--35
artykuł:
Kasza gryczana prażona i nieprażona. Ocena jakości
(
Borkowska B.
,
Robaszewska A.
), s. 36--38
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.