PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 73, nr 6
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Wydawnictwo SIGMA-NOT
Rocznik
2019
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 73, nr 6
artykuł:
Przetwórstwo owoców i warzyw w Polsce – stan obecny i perspektywy rozwoju
(
Nosecka Bożena
,
Szczepaniak Iwona
), s. 2--10
artykuł:
Bezpieczeństwo zdrowotne opakowań żywności – wymagania prawne
(
Pawlicka Marzena
,
Starski Andrzej
,
Mazańska Małgorzata
,
Postupolski Jacek
), s. 11--14
artykuł:
Tendencje na rynku przetworów owocowo-warzywnych z udziałem roślin rzadkich i mało znanych
(
Cendrowski Andrzej
,
Grzeszczak Dorota
), s. 18--24
artykuł:
Łubin – możliwości wykorzystania
(
Tomczak Aneta
,
Zielińska-Dawidziak Magdalena
), s. 25--28
artykuł:
Badanie stanu wody w pestkach dyni i słonecznika metodą wykorzystującą izotermy sorpcji
(
Pałacha Zbigniew
,
Kęsik Izabela
), s. 29--33
artykuł:
Ocena właściwości fizykochemicznych sosów serowych otrzymanych na bazie kazeiny kwasowej i oleju rzepakowego z dodatkiem koncentratu białek serwatkowych
(
Szafrańska Jagoda O.
,
Sołowiej Bartosz G.
,
Muszyński Siemowit
), s. 36--42
artykuł:
Charakterystyka i metody oczyszczania ścieków w przemyśle piekarskim i cukierniczym
(
Marzec Agata
,
Kowalska Hanna
), s. 43--46, 51
artykuł:
Czysta etykieta a dodatki do żywności
(
Pasternak Małgorzata
), s. 48--51
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.