PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
Vol. 78, nr 2
Czasopismo
Biotechnology and Food Science
Wydawca
Wydawnictwo Politechniki Łódzkiej
Rocznik
2014
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
Vol. 78, nr 2
artykuł:
Lavandulol – biological activity and synthesis
(
Ciołak K.
), s. 91--100
artykuł:
The study of phenylboronic acid optical properties towards creation of a glucose sensor
(
Kur-Kowalska K.
,
Przybyt M.
,
Miller E.
), s. 101--110
artykuł:
The influence of UV, X and microwave radiation on the aflatoxin B1 concentration in nuts
(
Jabłońska J.
,
Mańkowska D.
), s. 111--119
artykuł:
Olfactory properties of enantiomers of undecan-x-ols (x = 2, 3) and their acetates
(
Gibka J.
,
Gliński M.
), s. 121--128
artykuł:
Molecular dialogue between plant resistance pathways – SAR and ISR
(
Kulbat K.
,
Szczodrowska A.
), s. 129--139
artykuł:
Infractometric measurement of sucrose concentration
(
Brzeziński S.
,
Ludwicki M.
), s. 141--145
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.