PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Powiadomienia systemowe
Sesja wygasła!
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 3, nr 3
Czasopismo
Aparatura Badawcza i Dydaktyczna
Wydawca
Centralny Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Aparatury Badawczej i Dydaktycznej, COBRABiD sp. z.o.o
Rocznik
1998
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 3, nr 3
artykuł:
Wybrane dyrektywy Unii Europejskiej dotyczące produkcji i utrwalania żywności
(
Michalski M. M.
), s. 7--12
artykuł:
Wymagania systemu HACCP dotyczące utrwalania konserw i szynek
(
Kędra L.
), s. 13--17
artykuł:
Znaczenie i obliczanie wartości sterylizacyjnej (F0) i pasteryzacyjnej (P0) w cieplnym utrwalaniu żywności
(
Dolata W.
,
Żelazny R.
), s. 19--24
artykuł:
Podstawy naukowo-techniczne utrwalania żywności w oparciu o wartość aktywności wody (aW)
(
Poliszko S.
,
Baranowski P.
,
Dolata W.
), s. 25--31
artykuł:
Zastosowanie nowoczesnej chromatografii cieczowej w analizie żywności
(
Witkiewicz Z.
,
Mazurek M.
,
Stefaniak Z.
), s. 33--53
artykuł:
Zastosowanie mikroprocesorowej aparatury do kontroli i automatycznego sterowania procesami pasteryzacji i sterylizacji żywności
(
Baranowski P.
,
Żelazny R.
,
Wojciechowski J.
), s. 55--66
artykuł:
Weryfikacja przemysłowa integracyjnej metody cieplnego utrwalania konserw
(
Pietrończyk K.
,
Kałakuka A.
), s. 67--74
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.