PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
Nr 2
Czasopismo
Postępy Techniki Przetwórstwa Spożywczego
Wydawca
Wyższa Szkoła Menadżerska
Rocznik
2017
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
Nr 2
artykuł:
Wpływ zamrażalniczego przechowywania i rozmrażania mikrofalowego na właściwości reologiczne chleba baltonowskiego®
(
Pałacha Z.
,
Milewska D.
,
Mach P.
,
Królikowski K.
), s. 5--10
artykuł:
Jakość mięsa kur z chowu ekologicznego po zakończonym okresie nieśności ®
(
Ormian M.
,
Augustyńska-Prejsnar A.
,
Sokołowicz Z.
), s. 11--14
artykuł:
Zastosowanie wibracyjnej kruszarki szczękowej do rozdrabniania soli kamiennej w celu jej oczyszczania®
(
Feliks J.
,
Mazur M.
), s. 15--19
artykuł:
Badanie mobilności wody w jabłkach odwadnianych osmotycznie metodą magnetycznego rezonansu jądrowego (NMR)®
(
Samborska K.
,
Kowalska H.
,
Tylewicz U.
,
Dalla Rossa M.
), s. 20--26
artykuł:
Wpływ parametrów procesu słodowania pszenżyta na wybrane wyróżniki jakościowe słodu®
(
Pater A.
,
Zdanowicz M.
,
Szczepanik O.
), s. 27--31
artykuł:
Wpływ procesu mieszania drobnego mięsa wołowego na dokładność szacowania zawartości tłuszczu metodą komputerowej analizy obrazu®
(
Dasiewicz K.
,
Cegiełka A.
,
Kornatowska M.
,
Rola S.
), s. 32--36
artykuł:
Wpływ obecności powłok jadalnych na zmiany właściwości owoców dyni w czasie przechowywania®
(
Kadzińska J.
,
Janowicz M.
,
Kalisz S.
,
Sitkiewicz I.
,
Mika M.
), s. 37--45
artykuł:
Wykorzystanie produktów prozdrowotnych i suplementów diety w insulinoopornośći®
(
Kowalska H.
,
Lenart A.
,
Marzec A.
,
Kowalska J.
,
Samborska K.
,
Żebrowska A.
), s. 46--55
artykuł:
Analiza uciążliwości i zagrożeń dla środowiska generowanych przez małą piekarnię ®
(
Piotrowski D.
,
Chruścik S.
), s. 56--62
artykuł:
Badanie stabilności homogenizowanych nie fermentowanych mlecznych napojów kakaowych ®
(
Kowalik K.
,
Sykut B.
,
Tomporowski A.
,
Lisiecki P.
), s. 63--66
artykuł:
Wpływ obróbki cieplnej na strukturę wybranych warzyw i owoców ®
(
Komolka P.
,
Górecka D.
), s. 67--73
artykuł:
Wpływ metody suszenia na przebieg rehydracji suszy z korzeni pietruszki i pasternaku®
(
Sitkiewicz I.
,
Janowicz J.
,
Kadzińska J.
,
Krupińska A.
), s. 74--81
artykuł:
Wpływ intensywności mieszania brzeczki słodowej na przebieg procesu fermentacji oraz parametry brzeczki i piwa ®
(
Zdaniewicz M.
,
Kurek K.
,
Kaczorowska K.
,
Pater A.
,
Poreda A.
), s. 82--91
artykuł:
Analiza wiązania wody w wybranych surowcach zielarskich ®
(
Gierasiumiuk N.
,
Bakier S.
), s. 92--96
artykuł:
Wpływ opakowań na cechy sensoryczne serów twarogowych®
(
Szwedziak K.
,
Polańczyk E.
,
Twardowska E.
), s. 97--99
artykuł:
Filtracja piwa przy użyciu filtrów świecowych ®
(
Kucharczyk K.
,
Tuszyński T.
), s. 100--104
artykuł:
Wpływ uprawy zintegrowanej z pożytecznymi mikroorganizmami na jakość ps zenicy®
(
Szwedziak K.
,
Polańczyk E.
,
Datko E.
), s. 105--107
artykuł:
Niezbędność pogłębiania swobody gospodarowania w polskim rolnictwie na wzór wdrażanego ustawodawstwa dotyczącego działalności przedsiębiorstw pozarolniczych. Cz. 2 ®
(
Gruchelski M.
,
Niemczyk J.
), s. 108--113
artykuł:
Stosowanie empowermentu w procesie decyzyjnym i organizowaniu pracy zawodowej pracowników i kadry kierowniczej w organizacjach. Cz. 3 ®
(
Pawłowski M.
,
Kułakowska A.
,
Piątkowski Z.
,
Sajecka R.
), s. 114--120
artykuł:
Autostop – odradzająca się w Polsce forma podróżowania, stanowiąca wyzwanie dla producentów żywności®
(
Kusiak P.
,
Gutkowska K.
), s. 121--127
artykuł:
Analiza koncepcji zielonego łańcucha dostaw z perspektywy wybranych podejść teoretycznych teorii organizacji i zarządzania ®
(
Piątkowski A.
), s. 128--131
artykuł:
Empowerment w motywowaniu i zaangażowaniu pracowników w organizacjach. Cz. 4 ®
(
Kułakowska A.
,
Pawłowski M.
,
Piątkowski Z.
,
Sajecka R.
), s. 132--137
artykuł:
Problemy decyzyjne a uwarunkowania prawno-organizacyjne i ekonomiczne zarządzania w samodzielnych publicznych zakładach opieki zdrowotnej (SPZOZ )®
(
Ortyl G.
,
Jacyna M.
), s. 138--145
artykuł:
Innowacje w działalności marketingowej wybranych przedsiębiorstw gastronomicznych na terenie aglomeracji warszawskiej®
(
Kwiatkowski B.
,
Widawska M.
,
Tul-Krzyszczuk A.
,
Łukowski J.
,
Kufka M.
,
Gutkowska K.
), s. 146--151
artykuł:
Konkurencyjność przedsiębiorstw gastronomicznych oraz wpływ relacji z dostawcami na ich funkcjonowanie®
(
Tul-Krzyszczuk A.
,
Łukowski J.
,
Kufka M.
,
Kwiatkowski B.
,
Widawska M.
), s. 152--157
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.