PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 68, nr 6
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Wydawnictwo SIGMA-NOT
Rocznik
2014
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 68, nr 6
artykuł:
Konkurencyjność zewnętrzna owoców, warzyw i ich przetworów w Polsce
(
Nosecka B.
), s. 2--6
artykuł:
Rynek napojów alkoholowych. Stan i tendencje rozwojowe
(
Wyrzykowski P.
), s. 9-11
artykuł:
Bakterie kwasu octowego - istotne zagrożenie w przemyśle spożywczym
(
Antolak H.
,
Kręgiel D.
), s. 12--16
artykuł:
Produkcja win gronowych w krajach chłodnego klimatu. Fermentacja jabłkowo-mlekowa
(
Lasik-Kurdyś M.
), s. 17--21
artykuł:
Zagrożenia mikrobiologiczne produktów owocowych i warzywnych. Kryteria bezpieczeństwa i higieny procesu
(
Kowal K.
), s. 28--30
artykuł:
Bisfenol A w wyrobach do kontaktu z żywnością. Zagrożenia dla zdrowia człowieka, ustawodawstwo
(
Pawlicka M.
,
Starski A.
,
Mazańska M.
,
Postupolski J.
), s. 31--33
artykuł:
Jagody goji - superowoc w dietoterapii. Dieta prozdrowotna
(
Gramza-Michałowska A.
,
Kulczyński B.
), s. 34--36
artykuł:
Krajowy rynek soków pomarańczowych - ocena autentyczności i tożsamości
(
Suwała G.
), s. 38--41
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.