PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 77, nr 9
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Wydawnictwo SIGMA-NOT
Rocznik
2023
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 77, nr 9
artykuł:
Polski handel zagraniczny produktami rolno-spożywczymi w czasie trwania wojny w Ukrainie
(
Bułkowska Małgorzata
), s. 2--8
artykuł:
Optymalizacja przetwarzania produktów rolno-spożywczych w celu obniżenia emisji gazów cieplarnianych
(
Wróbel-Jędrzejewska Magdalena
,
Włodarczyk Ewelina
), s. 9--14
artykuł:
Wykorzystanie chromatografii HPTLC w analizie produktów pszczelich
(
Miłek Michał
), s. 15--19
artykuł:
Charakterystyka surowców pozyskiwanych z tuszy rekina
(
Chwastowska-Siwiecka Iwona
,
Bartoszewicz Karol
), s. 20--26
artykuł:
Alternatywne źródła białka w produkcji żywności
(
Drużyńska Beata
), s. 28--31
artykuł:
Walory zdrowotne gorzkiej czekolady i kakao
(
Kulczyński Bartosz
,
Gramza-Michałowska Anna
,
Sidor Andrzej
), s. 32--35
artykuł:
Dziewanna (Verbascum L.) – właściwości i potencjał wykorzystania w projektowaniu żywności
(
Symoniuk Edyta
), s. 36--40
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.