PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 69, nr 11
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Wydawnictwo SIGMA-NOT
Rocznik
2015
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 69, nr 11
artykuł:
Patogeny najczęściej występujące w żywności. Zatrucia pokarmowe w krajach UE
(
Maćkiw E.
,
Modzelewska M.
,
Mąka Ł.
,
Pawłowska K.
,
Ścieżyńska H.
), s. 2--5
artykuł:
Substancje szkodliwe dla zdrowia pochodzące z powierzchni maszyn. Maszyny dla przemysłu spożywczego
(
Pawlicka M.
,
Mazańska M.
), s. 6--8
artykuł:
Salmonella w mięsie drobiowym
(
Kowal K.
), s. 9--11
artykuł:
Wzrost Listeria monocytogenes a warunki środowiskowe
(
Szewczuk K.
,
Misiewicz A.
), s. 12--15
artykuł:
Zastosowanie egzopolisacharydów produkowanych przez bakterie kwasu mlekowego
(
Markowicz C.
,
Schmidt M. T.
), s. 18--20
artykuł:
Ziołowe surowce przyprawowe w przetwórstwie żywności
(
Markowska J.
,
Polak E.
,
Kasprzyk I.
), s. 21--25
artykuł:
Basic terms of process control: the on-off control system
(
Ryniecki A.
,
Wawrzyniak J.
,
Pilarska A. A.
), s. 26--29
artykuł:
Zastosowanie glukomannanu w produkcji żywności prozdrowotnej
(
Górecka D.
,
Dziedzic K.
,
Szafarz E.
,
Szafarz M.
), s. 30--32
artykuł:
Awokado - wartość żywieniowa
(
Kulczyński B.
,
Gramza-Michałowska A.
), s. 33--35
artykuł:
Lecytyna – znaczenie i zastosowanie
(
Podgórska I.
,
Olszak M.
,
Solarska E.
), s. 36--38
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.