PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 77, nr 3
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Wydawnictwo SIGMA-NOT
Rocznik
2023
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 77, nr 3
artykuł:
Przetwórstwo ryb w Polsce – struktura podmiotowa i finanse
(
Hryszko Krzysztof
), s. 3--11
artykuł:
Wykorzystanie i porównanie metody chemicznej i histologicznej w ocenie zawartości mięsa oraz części kostnych w produktach mięsnych
(
Szymańska Anna
,
Bogucka Joanna
), s. 12--18
artykuł:
Wpływ postępowania ze zwierzętami przed ubojem i metod oszałamiania na jakość mięsa wieprzowego
(
Jankowiak Hanna
,
Palka Robert
), s. 19--22
artykuł:
Czynniki kształtujące wartość odżywczą surowych wędlin dojrzewających
(
Węsierska Ewelina
,
Pasternak Małgorzata
), s. 23--27
artykuł:
Ocena składu parówek na podstawie deklaracji producenta
(
Żmijewski Tomasz
,
Modzelewska-Kapituła Monika
), s. 28--32
artykuł:
Zanieczyszczenie wirusem SARS-CoV-2 powierzchni opakowań żywności oraz powierzchni użytkowych w sklepach spożywczych w czasie trwania czwartej fali zakażeń COVID-19
(
Śliwiński Mariusz
,
Juźwin Ewa
,
Grześkiewicz Aleksander
,
Kasińska Dominika
,
Charkiewicz Radosław
,
Majewski Piotr
,
Polak-Śliwińska Magdalena
), s. 33--34
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.