PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 75, nr 6
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Wydawnictwo SIGMA-NOT
Rocznik
2021
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 75, nr 6
artykuł:
Sektor soków i napojów owocowych i warzywnych w Polsce
(
Szczepaniak Iwona
,
Nosecka Bożena
), s. 2--9
artykuł:
Analiza sytuacji epidemiologicznej na podstawie raportów EFSA
(
Jackowska-Tracz Agnieszka
), s. 12--19
artykuł:
Asaia sp. – unikatowy rodzaj bakterii kwasu octowego
(
Kręgiel Dorota
), s. 21--28
artykuł:
Charakterystyka i ocena składu wybranych suplementów diety wspomagających układ krążenia
(
Jeż Karolina
,
Piotrowska Anna
,
Świąder Katarzyna
,
Rachtan-Janicka Joanna
), s. 29--35
artykuł:
Czarnuszka siewna – cenny surowiec do otrzymywania oleju
(
Karwat Natalia
,
Wroniak Małgorzata
), s. 38--43
artykuł:
Postrzeganie przez konsumentów produktów z końcową datą ważności
(
Nicewicz Robert
,
Bilska Beata
), s. 44--50
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.