PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 76, nr 11
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Wydawnictwo SIGMA-NOT
Rocznik
2022
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 76, nr 11
artykuł:
Zmiany w spożyciu owoców i warzyw w krajach Unii Europejskiej
(
Kwasek Mariola
), s. 2--7
artykuł:
Znakowanie żywności dla wegan lub wegetarian – na co zwrócić uwagę?
(
Zawadka Marta
), s. 8--12
artykuł:
Kryzys fosforowy – czym jest i jak się z nim można uporać?
(
Byczyński Łukasz
), s. 14--19
artykuł:
Technologia surowych kiełbas dojrzewających
(
Węsierska Ewelina
), s. 20--24
artykuł:
Roślinne alternatywy dla serów: stan i perspektywy
(
Szymańska Iwona
), s. 25--29
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.