PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 74, nr 7
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Wydawnictwo SIGMA-NOT
Rocznik
2020
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 74, nr 7
artykuł:
Działania instytucji unijnych w zakresie wsparcia sektora rolno-spożywczego w czasie pandemii COVID-19
(
Grochowska Renata
), s. 2--7
artykuł:
Zarządzanie bezpieczeństwem w łańcuchu żywnościowym wg PN EN ISO 22 000:2018
(
Rosiak Elżbieta
), s. 8--13
artykuł:
Substancje dodatkowe a składniki żywności stosowane w celach technologicznych – stanowisko Komisji Europejskiej
(
Gajda-Wyrębek Joanna
), s. 16--18
artykuł:
Problem występowania wielopierścieniowych węglowodorów aromatycznych w żywności
(
Kępińska Jagoda
,
Biel Wioletta
), s. 19--24
artykuł:
Wykorzystanie systemów informatycznych w logistyce
(
Kownacka Magdalena
), s. 26--30
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.