PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 75, nr 8
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Wydawnictwo SIGMA-NOT
Rocznik
2021
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 75, nr 8
artykuł:
Ceny żywności w Polsce i Unii Europejskiej w 2020 roku
(
Szczepaniak Iwona
), s. 4--10
artykuł:
Przemysł spożywczy po turbulencjach spowodowanych pandemią COVID-19
(
Drożdż Jadwiga
,
Mroczek Robert
,
Staszczak Anna
), s. 12--19
artykuł:
Substancje pomocnicze w przetwórstwie – wymagania prawne i zasady stosowania w żywności
(
Gajda-Wyrębek Joanna
,
Jarecka Jolanta
), s. 20--24
artykuł:
Chłodzenie żywności – zastosowanie suchego lodu
(
Chwastowska-Siwiecka Iwona
), s. 26--33
artykuł:
Techniki chemometryczne w analizie zafałszowań produktów spożywczych
(
Sawicki Wojciech
), s. 38--43
artykuł:
Piwo bezalkoholowe – jakie to proste
(
Jackowski Mateusz
), s. 45--47
artykuł:
Substancje dodatkowe i składniki żywności w przetwórstwie mięsa
(
Hać-Szymańczuk Elżbieta
,
Cegiełka Aneta
), s. 48--53
artykuł:
Wpływ dodatku tłoczonego na zimno oleju z nasion pomidorów na jakość żywieniową i stabilność olejów rafinowanych
(
Podgórski Michał
,
Klensporf-Pawlik Dorota
), s. 56--59
artykuł:
Ocena wiedzy badanej grupy konsumentów na temat probiotyków
(
Kuchniewska Aleksandra
,
Wołosiak Rafał
), s. 60--64
artykuł:
Innowacyjne opakowania celulozowe do żywności
(
Kaszuba Alicja
,
Frydrych Jacek
), s. 68--71
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.