PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 69, nr 12
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Wydawnictwo SIGMA-NOT
Rocznik
2015
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 69, nr 12
artykuł:
Nowa żywność - aktualny stan prawny
(
Cieślak J.
), s. 2--5
artykuł:
Straty w łańcuchu mleczarskim
(
Grochowska R.
,
Seremak-Bulge J.
), s. 6--10
artykuł:
Powiadomienia w systemie RASFF to źrodło informacji przy analizie ryzyka
(
Krzepkowska M.
), s. 11--14
artykuł:
Puffingi wieprzowe - dobór obróbki wstępnej surowca
(
Pawlak T.
,
Ryniecki A.
,
Piątek M.
,
Krzywdzińska-Bartkowiak M.
), s. 15--17
artykuł:
Gęsina - siła i mądrość tradycji. Cz. 1
(
Krzywiński T.
,
Tokarczyk G.
), s. 20--23
artykuł:
Napoje energetyzujące a bezpieczeństwo zdrowotne
(
Czernecki T.
,
Sosnowska B.
), s. 24--27
artykuł:
Witamina E - właściwości i znaczenie dla człowieka
(
Zaborska A.
,
Król J.
,
Brodziak A.
), s. 28--31
artykuł:
Znakowanie opakowań zbiorczych w logistyce handlu wielkopowierzchniowego. Praktyka i najczęstsze błędy. Cz. 1
(
Kupisz D.
), s. 32--34
artykuł:
Współpraca rzeczoznawców SITSpoż. z przemysłem i sieciami handlu spożywczego
(
Jakubowski A.
), s. 35--36
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.