PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 75, nr 2
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Wydawnictwo SIGMA-NOT
Rocznik
2021
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 75, nr 2
artykuł:
Rynek żywności ekologicznej na świecie i w Polsce
(
Kwasek Mariola
,
Kowalczyk Stanisław
), s. 2--7
artykuł:
Autentyczność żywności – wykrywanie zafałszowań produktów spożywczych
(
Sawicki Wojciech
), s. 10--15
artykuł:
Wykorzystanie badań eye trackingowych do oceny postrzegania wzrokowego znakowania produktów spożywczych
(
Sielicka-Różyńska Maria
,
Brzezińska Joanna
), s. 16--21
artykuł:
Przyprawy – naturalne składniki żywności
(
Hać-Szymańczuk Elżbieta
,
Cegiełka Aneta
,
Piwowarek Kamil
,
Napiórkowska Alicja
), s. 22--26
artykuł:
Psychobiotyki – rola w kształtowaniu zdrowia człowieka
(
Zielińska Dorota
,
Szymańska Iwona
), s. 27--32
artykuł:
Znaczenie glutenu w technologii żywności i jego wpływ na zdrowie konsumenta
(
Kępińska-Pacelik Jagoda
,
Biel Wioletta
), s. 33--36
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.